Edullinen toimitila ja ympäristöteko

Yleinen trendi ja nykyään jopa oletus on, että yritykset kehittävät toimintaansa entistä enemmän kestävän kehityksen mukaiseksi. Aihe on ollut keskustelun pinnalla jo kauan ja siitä on tullut markkinoinnissa keino luoda yritykselle hyvä imago. Moni yritys tekee paljon asian eteen toiminnan sekä strategian muutoksissa, mikä on loistava kehitys suunta! Mielenkiintoinen aihe kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden huomioimisessa liiketoiminnassa on toimitila ratkaisut. Edullinen toimitila voi olla myös ympäristöteko.

Yhteiskäytöllisyys on meille suomalaisille vielä hieman tuntematon asia. Mutta kun kuka tahansa miettii hetken yhteiskäytöllisyyttä, voi huomata miten paljon etuja siitä saa. Yhteiskäytöllisyys on: 1. Edullinen toimitila vaihtoehto 2. Ympäristöystävällisempi vaihtoehto 3. Joustavampi vaihtoehto. Yhteiskäytöllisyyttä voi olla co-working tila tai vuokrattava auto talonyhtiössä. Kummassakin tapauksessa nämä kaikki edelliset kolme kohtaa pätevät. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa, maksaa isoja summia ja sijoittaa rahojasi kiinni johonkin, jonka käyttöikää et tiedä. Samalla säästät luontoa, kun et joudu ostamaan uusia kalusteita tai autoa ja kun et itse käytä toimistoa tai autoa niin joku toinen voi käyttää niitä.

Edullinen toimitila ratkaisu

Yritysten toimitiloissa ja ylipäätään rakennuksissa on paljon hukka tilaa mitä kukaan ei käytä. Olen vieraillut viime aikoina PK seudulla useammassa rakenuksessa, jossa käyttöprosentti tiloissa on melko pieni. Mitä jos nämä hukka tilat saataisiin käyttöön? Aulan nurkkiin co-working pisteitä, joita voit käyttää vapaasti ja isot huoneet joita ei käytetä jakaa pienemmiksi toimistoiksi. Hyödynnetään tila tehokkaasti ja tarjotaan ihmisille järkevää co-working tilaa, joka säästää rahaa ja luontoa.

Haluamme Office X:llä viedä kestävää kehitystä ja toimitilojen käyttöä eteenpäin . Voimme kehittää järkeviä toimitilaratkaisuja yritysten tarpeisiin. Lue lisää palvelustamme täältä. Keskustellaan enemmän yhdessä mitä toimitilaratkaisut voivat olla teille eli ota yhteyttä !