Tarvitsetko toimitilaa Espoosta tai Vantaalta?

Etsitkö yritykselle toimitilaa Espoosta tai Vantaalta? Pienyrittäjillä toimisto on monesti kotona. Toimiston siirtäminen muualle helpottaa arkea ja vapauttaa kodin levolle. Oma toimisto voi olla monesti kallis PK-seudulla ja hyvä vaihtoehto on co-working tila. Mutta mitä hyötyä on, että ostaa jäsenyyden esimerkiksi co-working tilaan ja saa erotetua työn ja kodin? Jatka lukemista!

Lepo vaikuttaa huomattavasti työtehokkuuteen

Yksinyrittäjällä co-working tila voi olla yrityksen toimitila, jonne on mahdollista mennä tekemään töitä ja kutsua asiakkaita. Yksinyrittäjillä toimisto on usein kotona, koska ei ehkä nähdä tarvetta vuokrata toimistoa, jos siellä tekee vain osan viikosta töitä. Co-working tila on vaihtoehtona kustannustehokas ja se tarjoaa oman tilan työskentelyyn. Yrittäjät tekevät töitä pitkiä päiviä ja monesti työpiste on kotona. Vapaa-aika sekä uni ovat jokaiselle elintärkeitä kokonaisvaltaisen jaksamisen kannalta. Niiden tärkeys korostuu, kun tulee tehtyä pitkiä päiviä ja jos mieli on töissä vielä iltaisinkin. Työn tekeminen on paljon tehokkaampaa sekä antoisempaa, kun on levännyt hyvin ja on virkeä.

Unilääkäri Henri Tuomilehto kertoo unen merkityksestä (Yrittäjät artikkelissa 4.4.2022). ” Tapaan viikoittain paljon potilaita, jotka kärsivät erilaisista unihäiriöistä. Kokemus osoittaa, että unta parantamalla pystyy ratkaisemaan monta haastetta. Työnteosta tulee terävämpää ja päivät ovat energisempiä”Hän kertoo artikkelissa yrittäjien kohdalla tapahtuvasta kuormituksesta ja kuinka se helposti muuttuu pitkäaikaiseksi väsymykseksi.”Tuomilehdon mukaan isona syynä uniongelmiin on se, että työ on muuttunut entistä kuormittavammaksi. Työssä vaaditaan yhä enemmän joustavuutta, kognitiivista panosta ja soveltamista. Työ ei ole enää entiseen tapaan sidottu aikaan, paikkaan tai tilaan. Monet yrittäjät tekevät pitkää päivää ja tarttuvat töihin myös viikonloppuisin.”On siis tärkeää panostaa siihen, että koti on paikka, jossa voi levätä ja rauhoittua. Töitä voi tehdä kotona, jos se onnistuu hyvinvoinnin ehdoilla. Kun alkaa tuntua, että iltaisin on hankalaa rauhoittua, kannattaa miettiä työnteolle eri tapoja. Co-working tilat ovat monesti lähellä ihmisiä eli niihin on helppo saapua ja työ matkoihin ei tarvitse käyttää aikaa. Siirtää työpistettä muutamalla kilometrillä niin saa toimiston ja kodin erilleen. Lue koko artikkeli täältä!

Toimitilaa Espoossa ja Vantaalla

Office X tarjoaa toimitilaa Espoossa ja Vantaalla yrittäjien tarpeiden mukaan. Löydät lisätietoja paalvelustamme täältä! Ota yhteyttä niin keskustellaan mitkä ratkaisut sopivat sinulle parhaiten.