toimistotilat Espoo

Löydät tältä sivulta kaiken tiedon Espoon toimipisteestä, saapumisesta ja kuvia sekä videoita. Joustava co-working tila yrittäjälle, työntekijälle tai koko yritykselle toimitilaksi.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Mikä on Office X Espoo

Espoon toimitilat löydät Olarista Iskun rakennuksesta. Pääset helposti paikalle autolla, julkisilla tai kävellen. Office X:n tilat ovat auki 24/7 ja pääset tiloihin henkilökohtaisella PIN koodilla.

Jos haluat tulla tutustumaan tilaan paikanpäälle, varaa maksuton kokeilu alla olevasta linkistä. Lähetämme sinulle henkilökohtaisen PIN koodin yhden vuorokauden kuluessa ja pääset työskentelemään tilaan valitsemanasi päivänä. Tiloissa ei ole joka päivä henkilökuntaa paikalla, mutta halutessasi voimme sopia päivän jolloin tulemme esittelemään tilaa sinulle.

Jos olet hyödyntänyt maksuttoman kokeilun, voit ostaa päiväpassin, neuvottelutilan tai kuukausijäsenyyden verkkokaupasta.

Office x Co-working palvelut

Jäsenyyden voit ostaa suoraan verkkokaupasta tai laskulle ilmoittamalla tietosi suoraan meille.

Voit valita aloituspäivän jäsenyydelle haluamaksesi. Jäsenyys on aina joustavalla 30 päivän irtisanomisajalla eli et sitoudu pitkäksi aikaa. Voit tulla työskentelemään myös päivän ajaksi tai varata meiltä neuvottelutilan käyttöösi!

JÄSENYYS

Yksi toimipaikka
159
€ + alv 24% (sis. alv 197,16€/KK)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Mahdollisuus muuttaa yrityksen osoitteeksi Office X:n osoite. Ja saada postilaatikko käyttöön. Kysy lisää!
 • Yhden toimipisteen käyttö 24/7
 • Neuvottelutilat varattavana ilman lisämaksua.
  Mahdollisuus tuoda kollegat tiloihin varauksen ajan.
Suosittu

jäsenyys

Kaikki toimipaikat
199
€ + alv 24% (sis. alv 246,76€/KK)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille.
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Mahdollisuus muuttaa yrityksen osoitteeksi Office X:n osoite ja saada postilaatikko käyttöön. Kysy lisää!
 • Kaikkien toimipisteiden käyttö 24/7
 • Neuvottelutilat varattavana ilman lisämaksua.
  Mahdollisuus tuoda kollegat tiloihin varauksen ajan.

Neuvottelutila

39
€ +alv 24% (sis. alv 48,36€/2 t)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille.
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Neuvottelutila käytössä varauksen ajan PIN koodilla
  . Yksi varaus on 2 tuntia

PÄIVÄPASSI

29
€ + alv 24% (sis.alv 35,96€)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Co-working tilan käyttö 24 tunnin ajan PIN koodilla

Kuinka saavun Espoon toimipisteeseen?

Espoon toimipiste sijaitsee Olarissa Iskun rakennuksessa. Löydät toimipisteen Iskun 2. kerroksesta. Ovella on Office X:n logot eli löydät helposti perille. Pääset kulkemaan ovista käyttämällä saamaasi PIN koodia tai avaamalla ovet EnkoraOnTheMove sovelluksella.

Auto:

Autolla pääset helposti Länsiväylää pitkin toimipaikalle. Auton voi pysäköidä rakennuksen pihaan. Pysäköinti on maksuton parkkikiekolla. Teboilin pihasta löydät 4h paikat ja Iskun pihassa on 2h paikkoja.

Julkiset:

Pääset linja-autolla helposti Office X:lle esimerkiksi kauppakeskus Iso Omenan suunnalta. Seuraavat linjat pysähtyvät toimipaikan eteen: 157, 158, 158k, 124, 124k, 543.

Mistä meidät löytää

Office X on lähellä ihmisiä ja helposti saatavilla.

Kuitinmäentie 26, 02240 Espoo, 2. kerros 

Office X:lle asiakaskokemus on erittäin tärkeää ja haluamme kehittää toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa jatkuvasti. Tässä muutamia Office X:n Asiakaskokemuksia

Tervetuloa Espoon Office X:lle!

Espoon tilat on toteutettu Iskun B to B myymälään eli olemme hyödyntäneet jo olemassa olevat laadukkaat kalusteet ja tilan joka oli vähällä käytöllä. Tilat ovat

täydelliset co-working työskentelyyn ja niistä löytyy varmasti jokaiselle mieluinen työskentelypiste.

Tiloissa on useita korkeus säädettäviä työpöytiä eli voit tehdä myös halutessasi seisomatyötä. Lisäksi löytyy hiukan rennompaan työn tekoon sohvaa ja Box Lounger tuoleja. Jos kaipaa yksityisyyttä, äänieristetyt puhelinkopit ja neuvottelutilat takaavat tämän. Työpisteissä on lisäksi näkösuojia, jotka antavat yksityisyyttä. Tilasta löytyy lisäksi laadukas minikeittiö varusteluineen sekä wc:t.

Miten co-working tiloissa yhteiskäytöllisyys toimii?

Yhteiskäytöllisissä tiloissa on tärkeää huomioida kanssa työskentelijät ja tämä tapahtuu pienillä asioilla. Office X:lle henkilökunta ei ole myöskään joka päivä paikalla, joten mahdollisissa häiriö tilanteissa toivomme yhteydenottoa suoraan meihin.

 • Käytetään toimistotarvikkeita, kuten lisänäyttöjä vain tarvittava aika ja vapautetaan ne tämän jälkeen muille.
 • Siivotaan omat jäljet työpisteiltä ja tiskataan käytetyt astiat.
 • Huomioidaan muiden työrauha pitämällä äänenvolyymi maltillisena ja käyttää tarvittaessa äänieristettyä puhelinkoppia.
 • Ilmoitetaan Office X:n henkilökunnalle rikkoutuneista tavaroista tai muista häiriötekijöistä.

Miksi valita Office X toimistotilat Espoo?

Olemme tuoneet laadukkaan co-working tilan lähelle sinua. Toimipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella ja kulkeminen tapahtuu nopeasti Länsiväylää pitkin Office X:lle. Palvelut ovat nopean ajomatkan päässä Iso Omenassa sekä ympäriltä löytyy myös muita lounaspaikkoja ja kauppoja.


Toimistotilat Espoo Office X:ltä löydät loistavat tilat myös isommalle yritykselle ja co-working tilat tarjoavat lisätilaa yksityisen toimiston lisäksi. Neuvottelutilat ovat laadukkaat ja niissä on helppo pitää esimerkiksi tiimi palavereita.Tilat ovat sisustettu viihtyisiksi ja niihin on mukava tuoda myös asiakkaita käymään. Tiloista löytää palavereihin neuvottelutilat ja isot näytöt. Voit keittää minikeittiössä kahvia ja teetä sekä käyttää tilan omia wc tiloja. Tiloissa on nopea verkkoyhteys ja tulostinpalvelut sekä äänieristetyt kopit.


Löydät tiloistamme ergonomiset nostettavat työpöydät ja äänieristetyt puhelinkopit! Nämä takaavat onnistuneen työpäivän varmasti ja saat helpotusta työskentelyyn. Voit tehdä töitä avoimessa co-working tilassa ja käydä kahvihetken lomassa juttelemassa muille ihmisille. Kun haluat varmasti rauhallisen työtilan, sinun on mahdollista siirtyä täysin äänieristettyyn tilaan.


Office X tarjoaa kaiken mitä tarvitset joustavaan työskentelyyn!

Miksi co-working tilat?

Co-working tilat tarjoavat joustavan vaihtoehdon toimitilaksi yritykselle tai työtilaksi yksinyrittäjälle ja etätyöntekijälle. Co-working tilat ovat kustannustehokas vaihtoehto oman toimitilan vuokraamisen sijaan, ja niistä löytyvät valmiina kaikki fasiliteetit. Sinun ei tarvitse miettiä kalustusta tai siivousta toimitilaan vaan voit vain saapua ja lähteä tilasta kun sinulle sopii!

Sosiaalisuus on isossa roolissa co-working tiloissa. Näet joka päivä tiloissa ihmisiä ja kahvitauon lomassa on mukavaa jutella muiden kanssa. Tämä antaa mahdollisuuden verkostoitua sekä synnyttää myös uutta ajattelua omaan tekemiseen muilta.

Co-working tilat ovat yhteiskäytöllisiä ja tarkoitus on minimoida tilojen hukkakäyttö. On siis ekologisempaa teho käyttää tiloja kun että yritysten tilat olisivat hukkakäytöllä.

Toimitiloja voidaan käyttää tehokkaammin ja toteuttaa ihmisille eri tarpeisiin soveltuvia co-working tiloja. Haluamme Office X:llä olla toteuttamassa juuri näitä tulevaisuuden toimitilaratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Lämpökamera

Voit tarkistaa täältä Office X:llä olevien henkilöiden määrän ennen tilaan saapumista.

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!