Toimitilaa Espoosta

Toimistotilat Vantaa

Löydät tältä sivulta kaiken tiedon Vantaan toimipisteestä, saapumisesta toimipaikalle sekä kuvia & videoita.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Mikä on Office X vantaa

Vantaan toimitilat löydät Viihdekeskus Flamingosta. Pääset helposti paikalle autolla, julkisilla tai kävellen. Office X:n tilat ovat auki 24/7 ja pääset tiloihin henkilökohtaisella PIN koodilla. Tiloista löydät ergonomiset työpisteet, tarvittavat toimistotarvikkeet, verkkoyhteyden ja minikeittiön. 

Jos haluat tulla tutustumaan tilaan paikanpäälle, varaa maksuton kokeilu alla olevasta linkistä. Lähetämme sinulle henkilökohtaisen PIN koodin yhden vuorokauden kuluessa ja pääset työskentelemään tilaan valitsemanasi päivänä. Tiloissa ei ole joka päivä henkilökuntaa paikalla, mutta halutessasi voimme sopia päivän, jolloin tulemme esittelemään tilaa sinulle.

Jos olet hyödyntänyt maksuttoman kokeilun, voit ostaa päiväpassin, neuvottelutilan tai kuukausijäsenyyden verkkokaupasta.

Office x Co-working palvelut

Jäsenyyden voit ostaa suoraan verkkokaupasta tai laskulle ilmoittamalla tietosi suoraan meille. Pääset lomakkeelle alla olevan osta laskulle linkin kautta. 

Voit valita aloituspäivän jäsenyydelle haluamaksesi. Jäsenyys on aina joustavalla 30 päivän irtisanomisajalla eli et sitoudu pitkäksi aikaa. Voit tulla työskentelemään myös päivän ajaksi tai varata meiltä neuvottelutilan käyttöösi!

Jos olet kiinnostunut yksityisestä toimistosta, ota yhteyttä info@officex.fi

JÄSENYYS

Yksi toimipaikka
159
€ + alv 24% (sis. alv 197,16€/KK)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Mahdollisuus muuttaa yrityksen osoitteeksi Office X:n osoite. Ja saada postilaatikko käyttöön. Kysy lisää!
 • Yhden toimipisteen käyttö 24/7
 • Neuvottelutilat varattavana ilman lisämaksua.
  Mahdollisuus tuoda kollegat tiloihin varauksen ajan.
Suosittu

jäsenyys

Kaikki toimipaikat
199
€ + alv 24% (sis. alv 246,76€/KK)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille.
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Mahdollisuus muuttaa yrityksen osoitteeksi Office X:n osoite ja saada postilaatikko käyttöön. Kysy lisää!
 • Kaikkien toimipisteiden käyttö 24/7
 • Neuvottelutilat varattavana ilman lisämaksua.
  Mahdollisuus tuoda kollegat tiloihin varauksen ajan.

Neuvottelutila

39
€ +alv 24% (sis. alv 48,36€/2 t)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille.
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Neuvottelutila käytössä varauksen ajan PIN koodilla
  . Yksi varaus on 2 tuntia

PÄIVÄPASSI

29
€ + alv 24% (sis.alv 35,96€)
 • Wifi
 • Monitoimitulostin, lisänäyttöjä ja muut toimistotarvikkeet
 • Ilmainen pysäköinti parkkikiekolla
 • Lukittavat kaapit tavaroille
 • Minikeittiö, josta löydät kahvi- ja teetarvikkeet
 • Co-working tilan käyttö 24 tunnin ajan PIN koodilla

Kuinka saavun toimipisteeseen?

Vantaan toimipiste sijaitsee Viihdekeskus Flamingossa kehä III varrella. Toimipiste sijaitsee Flamingon 2. kerroksessa.

Löydät tilaan helpoiten, kun menet Flamingossa 2. kerrokseen hohtogolfin eteen. Käänny hohtogolfilta vasemmalla kohti hissejä ja näet Office X valokyltin. Käänny hisseiltä oikealle ja mene rappukäytävään lasiovien läpi. Pääset Office X:n ovelle ja löydät oven vierestä PIN koodi laitteen. Pääset kulkemaa ovista saamallasi PIN koodilla.

Auto & julkiset:

Pysäköintitilaa löydät Flamingon parkkihallista ja tarkemmat ohjeet saapumiseen sekä pysäköintiin löydät Flamingon sivuilta alla olevasta linkistä. Löydät Flamingon sivuilta myös tietoa julkisilla saapumisesta. 

https://www.flamingo.fi/info

Lentokenttä:

Helsinki-Vantaa lentokenttä on ainoastaan 3km päässä eli saavut helposti myös suoraan sieltä Office X:lle. Jos yrityksenne kaipaa neuvottelutilaa läheltä lentokenttää ja kaikkien palveluiden läheisyydestä, Office X on loistava vaihtoehto!

Mistä meidät löytää

Office X on lähellä ihmisiä ja helposti saatavilla. Office X:n toimipiste löytyy Viihdekeskus Flamingosta kehä III varrelta.

Tasatie 8, 01510 Vantaa, A-rappu 2. kerros 

Office X:lle asiakaskokemus on erittäin tärkeää ja haluamme kehittää toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa jatkuvasti. Tässä muutamia Office X:n Asiakaskokemuksia

Coworking tila

Miksi co-working tilat?

Co-working tilat tarjoavat joustavan vaihtoehdon toimitilaksi yritykselle tai työtilaksi yksinyrittäjälle ja etätyöntekijälle. Co-working tilat ovat kustannustehokas vaihtoehto oman toimitilan vuokraamisen sijaan, ja niistä löytyy valmiina kaikki fasiliteetit. Sinun ei tarvitse miettiä kalustusta tai siivousta vaan voit vain saapua ja lähteä tilasta kun sinulle sopii!

Sosiaalisuus on myös isossa roolissa co-working tiloissa. Näet joka päivä tiloissa ihmisisä ja kahvitauon lomassa on helppo jutella muiden kanssa. Tämä antaa mahdollisuuden verkostoitua sekä synnyttää myös uutta ajattelua omaan tekemiseen muilta.

Co-working tilat ovat yhteiskäytöllisiä ja tarkoitus on minimoida tilojen hukkakäyttö. On siis ekologisempaa tehostaa tilojen neliöitä ja käyttää yhteiskäytöllisiä tiloja, kuin se että yritysten tilat olisivat vajaakäytöllä.

Toimitiloja voidaan käyttää tehokkaammin ja toteuttaa ihmisille eri tarpeisiin soveltuvia co-working tiloja. Haluamme Office X:llä olla toteuttamassa juuri näitä tulevaisuuden toimitilaratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Tervetuloa Office X:lle!

Miksi valita Office X toimistotilat Vantaa?

Olemme tuoneet laadukkaan co-working tilan lähelle sinua. Toimipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella ja kaikki palvelut löytyvät Jumbo-Flamingon kauppakeskuksesta vierestä.

Vantaa Flamingo on sijaintina myös loistava palvelemaan muualta matkustavia ihmisiä ja yrityksiä. Myös jos toimistosi sijaitsee 30 kilometrin päässä, tuntuu huomattavasti työmatkaan käytetyssä ajassa kun siirtyy 5km päässä olevalle co-working tilalle edes muutamana päivänä viikosta.

Tilat ovat sisustettu viihtyisiksi ja niihin on mukava tuoda myös asiakkaita käymään. Tiloista löytää palavereihin neuvottelutilat ja isot näytöt. Voit keittää minikeittiössä kahvia ja teetä sekä käyttää tilan omia wc tiloja. Tiloissa on nopea verkkoyhteys ja tulostinpalvelut sekä äänieristetyt kopit. Löydät tiloistamme ergonomiset nostettavat työpöydät ja äänieristetyt puhelinkopit! Nämä takaavat onnistuneen työpäivän varmasti ja saat helpotusta työskentelyyn.

Voit tehdä töitä avoimessa co-working tilassa ja käydä kahvihetken lomassa juttelemassa muille ihmisille. Kun haluat varmasti rauhallisen työtilan, sinun on mahdollista siirtyä täysin äänieristettyyn tilaan.

Office X tarjoaa kaiken mitä tarvitset joustavaan työskentelyyn!

Sijaintina Vantaa on yritykselle elinvoimanen, kansainvälinen ja helppo kulkuyhteyksien puolesta. Niin isot kuin pienemmät yritykset sijoittuvat Vantaalle. Löydät Vantaalta paljon muita toimijoita lähettyviltä.

Vantaa toimistotilan lokaationa on loistava myös kulkuyhteyksien kannalta. Pääset helposti muista kaupungeista autolla, junalla tai lentäen paikalle. Asiakkaasi sekä yrityksen muut kollegat on myös helppo tuoda vierailulle, kun hotellit, neuvottelutilat ja muut palvelut löytyvät samasta paikasta. Esimerkiksi Aviapoliksen alue, jossa myös Office X:n toimipiste sijaitsee, on loistavaa sijainti toimitilalle, jos yrityksellä on kansainvälistä toimintaa.

Toimitilojen ja varsinkin co-working tilojen hinnat ovat Vantaalla kohtuulliset verrattuna muuhun PK-seudun hintatasoon. Office X:n kuukausijäsenyys on vain 159 €+alv ja tämä kattaa kaikki co-working palvelut

Lämpökamera

Voit tarkistaa täältä Office X:llä olevien henkilöiden määrän ennen tilaan saapumista.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Mihin co-working kulttuuri on menossa?

Työskentely on yhä enemmän tänä päivänä tietotyötä ja paikka riippumatonta. Työntekijät ovat tehneet jo pitkään etätyötä ja moni yksinyrittäjä on työskennellyt kotona. Korona pandemian myötä päädyimme tilanteeseen, jossa suurin osa teki ainakin osan aikaa viikosta etätyötä. Työskentelystä alkoi muodostua hybridityötä.

Joustavuus on työntekijöille yhä tärkeämpää. Vapaus siitä missä saa työskennellä voi olla kilpailuetu rekrytoinnissa yrityksillä. Yritykset ovat huomanneet tilojen vajaakäytön, kun ihmiset haluavat tehdä osan viikosta etänä. On siis alettu miettimään toimitilojen pienentämistä ja halutaan joustavampia ratkaisuja toimitiloiksi. Monesti isojen toimitilojen vuokrasopimukset voivat olla useita vuosia, mutta co-working tilat tarjoavat sopimukset lyhyemmällä irtisanomisajalla. Tästä syystä start up yritykset ovat suosineet jo kauan co-working tiloja, koska heidän tarpeensa voi muuttua yllättäen liiketoiminnan kasvaessa.

Kun työelämä ja toimitilojen tarve muuttuu, on toimitilojen tarjoajien pysyttävä muutoksessa. Monesti kiinteistöjen omistajat eivät pysty toteuttamaan omilla resursseilla joustavia yhteiskäyttö tiloja, joten on järkevää ottaa toimitiloihin operoija, joka toteuttaa co-working tilat. Näin saadaan hyötykäyttöön tilojen neliöt ja asiakkaille heitä palvelevia tila vaihtoehtoja.

Olemme Office X:llä toteuttamassa juuri näitä joustavia tulevaisuuden tilaratkaisuja. Olemme havainnoineet Office X:llä Vantaan alueella tarpeen noin 50–100 m² tiloille sekä tämän kylkeen hieman joustavaa tilaa. Moni etätyöskentelijä ja yksinyrittäjä on myös löytänyt toimitilamme Flamingossa ja tarve joustavalle työpisteelle on myös näkyvissä.

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!