Toimistotila

Ratkaisu toimitilalle tai lisätilaa yrityksen työntekijöille tarpeiden mukaan. Joustava ja mukautuva jäsenyys toimistohotelliin.

Toimistotila Vantaa

Office X-Toimistotila

Office X tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun työtiloihin. Yksinyrittäjän tai pienten yritysten voi olla paljon järkevämpää oman toimitilan sijasta käyttää yhteiskäytöllistä työtilaa. Voit vaihtaa yrityksesi osoitteeksi Office X:n toimipisteen ja saat postilaatikon käyttöösi.

Myös työntekijät kaipaavat entistä enemmän vaihtoehtoja työskentelyyn ja työnantajana on mahdollisuus tarjota työtila lähempää kotia tai tilan puutteen vuoksi tilat, jotka ovat käytössä tarvittaessa.

Office X:llä olemme luomassa tulevaisuuden tilaratkaisuja ja haluamme teidät mukaan kehittämään niitä kanssamme!

Toimistotila Vantaa

Jäsenyyden ostaminen laskulle

Yritysasiakkaana voit ostaa jäsenyyden normaalisti verkkokaupastamme alla olevasta linkistä tai vaihtoehtoisesti tilata jäsenyyden laskutuksella täyttämällä lomakkeelle tietonne.

Olemme teihin yhteydessä kun jäsenyytenne on luotu ja saatte henkilökohtaisen PIN koodin sekä tunnukset Enkora järjestelmään tila varauksia varten.

Toimistotila Vantaa
Toimistotila Vantaa

Jäsenyyden ostaminen ja irtisanominen

Voit valita aloituspäivämäärän verkkokaupassa tilatessasi jäsenyyttä tai päiväpassia.
Tilauksen tehtyä saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kun maksu on lähtenyt tililtäsi, kuitti tulee sähköpostiisi ja tämä voi viedä hetken. Jos valitset aloituspäiväksi muun päivän kuin tilauspäivän, kuitti saapuu sähköpostiisi viimeistään aloituspäivänä.
Laskutus asiakkaana saat tiedon jäsenyyden aktivoitumisesta sekä henkilökohtaisen PIN koodin tilaan sähköpostitse. Laskut lähetetään ilmoittamaanne osoitteeseen kuukausittain.

Tilatessasi jäsenyyden luot itsellesi tunnukset Enkoran järjestelmään. Pääset tunnuksillasi jatkossa varaamaan neuvottelutiloja käyttöösi sekä tarkastelemaan tietojasi.

Jäsenyys on jatkuva ja laskutuksenne tapahtuu kuukausittain. Voit irtisanoa jäsenyyden, milloin haluat 30 päivän irtisanomisajalla kirjautumalla omille sivuillesi.

Valitse sinulle sopiva paketti

Voit valita jäsenyyden 30 päivän irtisanomisajalla tai päiväpassin lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!