toimitila

Kiinteistökumppanuus

Haluamme Office X:llä rakentaa tulevaisuuden tilaratkaisuja, joiden avulla kiinteistöjen tilan käyttö saadaan järkeväksi sekä toteutettua yrityksille laadukkaita työpisteitä.  Olemme avoimia uusille toimipisteille ja etsimme mahdollisuuksia toteuttaa joustavia tilaratkaisuja. 

Olemme avoimia uusille toimipisteille ja etsimme mahdollisuuksia toteuttaa joustavia tilaratkaisuja. Onko sinulla kiinteistö johon etsit co-working operaattoria? Keskustelemme mielellämme kumppanuudesta.

Coworking_tila

Miksi co-working tila?

Viime vuosina ihmisten työskentelykulttuurissa on tapahtunut voimakas muutos. Etätyöskentely on yleistynyt ja yritysten tilatarve muuttunut joustavammaksi. Muutosten myötä myös tarjottavia tiloja on hyvä pystyä muokkaamaan yritysten muuttuneita tarpeita vastaaviksi. Hyvin tyypillinen yrityksen tilatarve kattaa nykyään paitsi oman ”kotipesän” niin myös runsaasti joustotarvetta neuvottelu-, sosiaali- sekä projektityötiloihin. 

Kiinteistöomistajat ja -managerit voivat toteuttaa edellä kuvailtuja uudenmallisia toimistotiloja, mutta se ei ole usein osaamisen tai resurssien puolesta asia johon heidän toimestaan halutaan keskittyä. Juuri siihen kokonaisuuteen voi Office X tulla operaattoriksi tuomaan joustaviin tiloihin toiminnallisuutta, asiakasjärjestelmiä, asiakaspalvelua sekä yhteishenkeä.

Kiinteistöjen neliöitä voidaan käyttää tehokkaammin ja toteuttaa yrityksille eri tarpeisiin soveltuvia co-working tiloja. Monesti esimerkiksi kiinteistöjen aulatilat ovat hyvin pienessä käytössä, ja niihin voidaan sijoittaa joustavia työpisteitä sekä tapaamissaarekkeita. Samoin kuin kiinteistöjen tilojen koot eivät välttämättä vastaa nykyistä tarvetta niin voimme tutkia alueellisesti minkä kokoisille tiloille olisi aidosti sillä alueella tarvetta. Näin saadaan toteutettua vanhoihinkin kiinteistöihin muuttuneisiin tarpeisiin vastaavia tiloja.

Tällaisten co-working tilojen tarkoitus on minimoida kiinteistöjen vajaakäyttö ja saada yrityksille kustannustehokkaita sekä laadukkaita ratkaisuja. Tilat tarjoavat joustavan vaihtoehdon toimitilaksi yritykselle tai työtilaksi yksinyrittäjälle ja etätyöntekijälle. Co-working tilat ovat kustannustehokas vaihtoehto oman toimitilan vuokraamisen sijaan, ja niistä löytyy usein valmiina kaikki fasiliteetit. Asiakkaan ei tarvitse miettiä kalustusta tai siivousta. Palvelu on helppo ratkaisu erityisesti pienille yritykselle, mutta myös suuremmille kun palvelukokonaisuus palvelee työskentelykulttuuria.

Ota yhteyttä

Laita ajatuksiasi alla olevan lomakkeen kautta tai soita suoraan meille!

Yrittäjämme Janne Ukkonen keskustelee mielellään aiheesta. Tavoitat hänet alla olevasta numerosta.

+358 40 0845339

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!