Kiinteistökumppanuus

Haluamme Office X:llä rakentaa tulevaisuuden tilaratkaisuja, joiden avulla kiinteistöjen tilan käyttö saadaan järkeväksi sekä toteutettua yrityksille laadukkaita työpisteitä. Olemme avoimia uusille toimipisteille ja etsimme mahdollisuuksia toteuttaa joustavia tilaratkaisuja yhdessä kiinteistönomistajien kanssa. 

Onko sinulla kiinteistö johon etsit co-working operaattoria? Keskustelemme mielellämme kumppanuudesta!

Yrittäjämme Janne Ukkonen keskustelee mielellään aiheesta. Tavoitat hänet alla olevasta numerosta.

+358 40 0845339

Coworking_tila

Miksi co-working tila?

Viime vuosina ihmisten työskentelykulttuurissa on tapahtunut voimakas muutos. Etätyöskentely on yleistynyt ja yritysten tilatarve muuttunut joustavammaksi. Muutoksen myötä myös tarjottavia tiloja on pystyttävä muokkaamaan yritysten muuttuneita tarpeita vastaaviksi.

Hyvin tyypillinen yrityksen tilatarve kattaa nykyään paitsi oman ”kotipesän” niin myös runsaasti joustotarvetta neuvottelu-, sosiaali- sekä projektityötiloihin.

Kiinteistöomistajat ja -managerit voivat toteuttaa edellä kuvailtuja uudenmallisia toimistotiloja, mutta se ei ole usein osaamisen tai resurssien puolesta asia johon heidän toimestaan halutaan keskittyä. Juuri siihen kokonaisuuteen voi Office X tulla operaattoriksi tuomaan joustaviin tiloihin toiminnallisuutta, asiakasjärjestelmiä, asiakaspalvelua sekä yhteisöllisyyttä.

Kiinteistöjen neliöitä voidaan käyttää tehokkaammin ja toteuttaa yrityksille eri tarpeisiin soveltuvia co-working tiloja. Monesti esimerkiksi kiinteistöjen aulatilat ovat hyvin pienellä käytöllä ja niihin voidaan sijoittaa joustavia työpisteitä.

Tällaisten toimitilaratkaisujen on tarkoitus minimoida kiinteistöjen vajaakäyttö ja saada yrityksille kustannustehokkaita sekä laadukkaita tilaratkaisuja. Co-working tilat tarjoavat joustavan vaihtoehdon toimitilaksi niin suuremmille yrityksille kuin työtilaksi yksinyrittäjälle ja etätyöntekijälle.

Ota yhteyttä

Haluatko kumppaniksemme? Laita ajatuksiasi alla olevan lomakkeen kautta tai soita suoraan meille!

Yrittäjämme Janne Ukkonen keskustelee mielellään aiheesta. Tavoitat hänet alla olevasta numerosta.

+358 40 0845339

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!