Tietoa meistä

Ihmiset Office X:n takana

Yrittäjänä Office X:ssä toimii Janne Ukkonen ja hänen kanssaan toimintaa pyörittävät yrittäjyyden opiskelijat Anna-Sofia Jarva, Pekka Martinmäki ja Minka Paananen.

Screenshot_6

Janne Ukkonen

YRITTÄJÄ

Minka Paananen

MARKKINOINTI

Anna-Sofia Jarva

VIESTINTÄ

Pekka Martinmäki

NETTISIVUT

Miten Office X syntyi

Office X:n ajatus lähti liikkeelle, kun oli nähtävissä, että ihmisten työskentelymallit ja yritysten tilan tarve olivat murroksessa. Työmaailma on muuttumassa ja pandemia vaikutti muutoksen nopeutumiseen. Murros vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja tarjoamaan mahdollisuuksia ihmisille. Office X:lle lähdettiin etsimään liiketiloja ihmisten läheltä ja erityisesti liikenteen solmukohdista, jotka ovat helposti saavutettavissa.

Lähdimme rakentamaan ratkaisuja omien toimitilojen, kumppanuuksien ja tila suosittelujen kautta ihmisille. Yhteiskäytöllisyyden matka on alkamassa ja haluamme rakentaa sitä kanssasi!

yhteystiedot

s-posti

info@officex.fi

Puhelinnumero

+358 50 329 7788

Mikä on Office X

Office X tarjoaa jäsenilleen yhteiskäytöllisen työtilan Vantaan Flamingossa, joka on käytössä henkilökohtaisella PIN koodilla 24/7. Yli 200 neliön tiloista löytyvät ergonomiset työpisteet, varattavat neuvottelutilat, monipuoliset toimistotarvikkeet ja verkkoyhteys. Iskun tilaan toimittamat antimikrobiset kalusteratkaisut tuovat työskentelyyn turvallisuutta. Haluamme tehdä työskentelystä joustavaa ja luoda tulevaisuuden tilaratkaisuja. Tervetuloa Office X:lle!

Mistä meidät löytää

Office X on lähellä ihmisiä ja helposti saatavilla. Ensimmäinen Office X:n toimipiste löytyy Viihdekeskus Flamingosta kehä III varrelta.

Tasatie 8, 01510 Vantaa, A-rappu 2. kerros 

Mihin ollaan menossa

Olemme kehittämässä tulevaisuuden työtiloihin joustavia ratkaisuja. Haluamme Office X:llä olla avoimia kaikille mahdollisuuksille ja kehittää toimintaa teidän kanssanne. Uusista toimipaikoista on tullut useita kyselyitä ja niiden kartoittaminen on käynnissä. Ota yhteyttä, jos sinulla on tila jonne haluat Office X:n toimijaksi tai muita kehitysideoita, joita voimme yhdessä viedä eteenpäin.

Miten tiloissa on huolehdittu turvallisuudesta

Tilat on toteutettu Iskun antimikroobisella kalusteratkaisulla, tiloja siivotaan tehostetusti ja tiloissa olevien ihmisten määrää voi koko ajan seurata verkkosivuiltamme, jotta voi tarvittaessa etsiä rauhallista hetkeä tilojen hyödyntämiseen. Haluamme taata jokaiselle jäsenelle turvallisen mahdollisuuden yhteiskäytölliseen työtilaan.

Mitä tiloissa on?

Tilat on kalustettu laadukkaasti Iskun toimesta. Työpisteitä on yhteensä yli 30 kappaletta ja niitä on moneen eri tarkoitukseen. On useita neukkareita, Framery One – podeja, ääntä eristäviä Box Lounger – tuoleja yms tehokasta etätyöskentelyä edistävää ratkaisua.

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!