Tietoa meistä

Hybridityö

Ihmiset Office X:n takana

Yrittäjä, Janne Ukkonen
janne.ukkonen@officex.fi
+358 40 084 5339


Liiketoimintapäällikkö, Anna-Sofia Jarva
anna-sofia.jarva@officex.fi

 

Digitaalistenpalveluiden kehittäjä, Pekka Martinmäki
pekka.martinmaki@officex.fi

Hybridityö

Miten Office X syntyi

Office X lähti kehittymään liiketoiminnaksi Janne Ukkosen ideasta vuonna 2020. Hän huomasi, että työskentelymallit ja yritysten toimitilojen tarve olivat murroksessa. Työmaailma on muuttumassa kohti hybridityöskentelyä ja tarve joustaviin yhteiskäytöllisiin tiloihin on lisääntymässä. Janne lähti viemään Office X:n ideaa eteenpäin ja kokosi tiimin ympärilleen. Nyt hänen lisäkseen Office X:ssä ovat mukana ovat Anna-Sofia Jarva, Minka Paananen ja Pekka Martinmäki. 

Office X:llä haluamme tulla lähelle ihmisiä ja tarjota joustavia toimitilaratkaisuja.Yhteiskäytöllisyyden matka on alkamassa ja haluamme kehittää toimivia co-working kokonaisuuksia kanssanne!

yhteystiedot

s-posti

info@officex.fi

Puhelinnumero

+358 50 329 7788

Missä olemme nyt ja mihin olemme menossa

Haluamme kehittää Office X:n co-working tiloja yhdessä asiakkaittemme kanssa. Ensimmäiset toimipisteet sijaitsevat Espoon Olarissa ja Vantaalla Flamingossa. Seuraava toimipiste on suunnitteilla Espoon Keilaniemeen. 

Olemme avoimin mielin kehittämässä Office X:n toimintaa. Jos sinulla on toimitila, johon haluat meidät operoijaksi tai muita yhteistyöehdotuksia, kuulemme ne mielellämme. Keskustelemme aina yhteiskäytöllisyydestä ja sen mahdollisuuksista innoissamme eli ota yhteyttä niin istutaan alas!

Miten tiloissa on huolehdittu turvallisuudesta

Tilojamme siivotaan useasti viikossa, jotta yleinen siisteys pysyy koko ajan
hyvänä. Vantaan toimipisteen kalusteet ovat antimikrobisia eli niiden pinnalla eivät elä bakteerit. Voit halutessasi tarkastaa nettisivuilta ennen tilaan saapumista monta ihmistä tilassa on. Lämpökameran löydät etusivun alalaidasta.

Mitä tiloissa on?

Löydät yli 600 m² työskentelytilaa Espoon ja Vantaan toimipisteistä. Tilat on kalustettu laadukkailla Iskun kalusteilla. Office X:n toimipisteissä on monipuolisesti ergonomisia työpisteitä, hiljaiset puhelinkopit, neuvottelutilat ja keittiöt. Tämän lisäksi meillä on kaikki tarvittavat työkalut työntekoon eli nopea verkkoyhteys, lisänäytöt, monitoimitulostin ja yleiset toimistotarvikkeet.

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!