Tietoa meistä

Ihmiset Office X:n takana

Hybridityö

Yrittäjä, Janne Ukkonen
janne.ukkonen@officex.fi
+358 40 084 5339


Liiketoimintapäällikkö, Anna-Sofia Jarva
anna-sofia.jarva@officex.fi

 

Hybridityö

Miten Office X syntyi

Etätyöskentely kotoa on parhaimmillaan ihanaa, mutta joskus se tärkeämpi elämä voi olla hankalampi sovittaa yhteen päivän palaveriputken tai tärkeän työpuhelun kanssa. Toisinaan kotikonttorilta haluaa lähteä ilman sen kummempaa syytä muualle työskentelemään. Näistä ajatuksista lähti liikkeelle idea myös Office X -tiloihin.

Office X lähti kehittymään liiketoiminnaksi Janne Ukkosen ideasta vuonna 2020. Hän huomasi, että työskentelymallit ja yritysten toimitilojen tarve olivat murroksessa. Työmaailma on muuttumassa kohti hybridityöskentelyä ja tarve joustaviin yhteiskäytöllisiin tiloihin on lisääntymässä. Janne lähti viemään Office X:n ideaa eteenpäin ja kokosi tiimin ympärilleen. Nyt hänen lisäkseen Office X:ssä ovat mukana ovat Anna-Sofia Jarva ja Pekka Martinmäki. 

Office X:llä haluamme tuoda ihmisten lähelle joustavia toimitilaratkaisuja. Yhteiskäytöllisyyden matka on alkamassa ja haluamme kehittää toimivia co-working kokonaisuuksia yhdessä asiakkaiden kanssa. 

Ensimmäinen toimipiste avautui 2021 kesäkuussa Vantaan Flamingoon ja toinen tammikuussa 2022. Espoon Olariin. Opimme 1,5 vuoden aikana paljon yritysten tulevaisuuden toimitilatarpeesta ja huomasimme, että liikeotoimintamallia pitää muutta. Tästä oppi matkasta kiitollisena suljemme Vantaan sekä Espoon toimipisteet syksyn 2022 aikana ja lähdemme toteuttamaan uusia toimipisteitä. Tarkoituksena on jatkossa toteuttaa tiloja, jotka tarjoavat sekä yksityisen toimiston ja co-working tilan joustavasti kylkeen. Jyväskylän toimipiste on ensimmäinen kokeilu tämän tyyppisestä ratkaisusta. 

yhteystiedot

s-posti

info@officex.fi

Puhelinnumero

+358 50 329 7788

Asiakaspalvelu avoinna maanantaista perjantaihin

klo 8-16

Missä olemme nyt ja mihin olemme menossa

Haluamme kehittää Office X:n co-working tiloja yhdessä asiakkaittemme kanssa. Olemme avoimin mielin kehittämässä Office X:n toimintaa. Jos sinulla on toimitila, johon haluat meidät operoijaksi tai muita yhteistyöehdotuksia, kuulemme ne mielellämme. Keskustelemme aina yhteiskäytöllisyydestä ja sen mahdollisuuksista innoissamme eli ota yhteyttä niin istutaan alas!

Miten tiloissa on huolehdittu turvallisuudesta

Tilojamme siivotaan useasti viikossa, jotta yleinen siisteys pysyy koko ajan
hyvänä. Jyväskylän toimipisteen kalusteet ovat antimikrobisia eli niiden pinnalla eivät elä bakteerit. 

Voit halutessasi tarkastaa nettisivuilta ennen tilaan saapumista monta ihmistä tilassa on. Lämpökameran löydät etusivun alalaidasta.

Tiloissa on valvontakamerat eli tilaa valvotaan jatkuvasti. Emme kuitenkaan vastaa tilaan jätetyistä henkilökohtaisista tavaroista.

Mitä tiloissa on?

Office X:lle saapuessasi tarvitset vain itsesi sekä läppärin. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelu.  Tilat on kalustettu laadukkailla Iskun kalusteilla. Office X:n toimipisteissä on monipuolisesti ergonomisia työpisteitä, äänieristetyt puhelinkopit, neuvottelutilat ja keittiöt. Tämän lisäksi meillä on kaikki tarvittavat työkalut työntekoon eli nopea verkkoyhteys, lisänäytöt, monitoimitulostin ja yleiset toimistotarvikkeet. 

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!