Tietoa meistä

Miten Office X syntyi

Offixe X:n liiketoiminta lähti halusta tarjota etätyöskentelylle muu paikka kuin koti. Etätyöskentely kotoa on parhaimmillaan ihanaa, mutta joskus se tärkeämpi elämä voi olla hankalampi sovittaa yhteen päivän palaveriputken tai tärkeän työpuhelun kanssa. Kotikonttorilta voi haluata  lähteä ilman sen kummempaa syytä muualle työskentelemään ja liikkuva työ on tullut osaksi arkea. Näistä ajatuksista lähti  idea myös Office X -tiloihin.

Office X lähti kehittymään liiketoiminnaksi Janne Ukkosen ideasta vuonna 2020. Hän huomasi, että työskentelymallit ja yritysten toimitilojen tarve olivat murroksessa. Työmaailma on muuttumassa kohti hybridityöskentelyä ja tarve joustaviin yhteiskäytöllisiin tiloihin on lisääntymässä. Janne lähti viemään Office X:n ideaa eteenpäin ja kokosi tiimin ympärilleen. Office X:ää perustamassa olivat Anna-Sofia Jarva, Minka Paananen ja Pekka Martinmäki. 

Ensimmäinen toimipiste avautui 2021 kesäkuussa Vantaan Flamingoon ja toinen tammikuussa 2022. Espoon Olariin. Opimme 1,5 vuoden aikana paljon yritysten tulevaisuuden toimitilatarpeesta ja huomasimme, että liiketoimintamallia pitää muuttaa, joten päätimme sulkea ensimmäiset toimipisteet. Tästä oppi matkasta kiitollisena lähdimme toteuttamaan uutta Jyväskylän toimipistettä ja etsimään myös seuraavia lokaatioita.

Tarkoituksena on jatkossa toteuttaa tiloja, jotka tarjoavat sekä yksityisen toimiston ja tämän lisäksi co-working tilaa joustavasti. Haluamme rakentaa pavelukokonaisuuksia pelkkien neliöiden vuokraamisen sijaan, jossa kokonaisuus on mietitty yrityksen puolesta. Jyväskylän toimipiste on ensimmäinen kokeilu tämän tyyppisestä ratkaisusta ja etsimme jatkuvasti uusia lokaatioita joihin toteuttaa vastaavia co-working tiloja.

Mihin olemme menossa

Haluamme kehittää kiinteistöjä ja olla kehittämässä tulevaisuuden toimitilaratkaisuja palvelukokonaisuuksiksi. Jos sinulla on toimitila, johon haluat meidät operoijaksi tai muita yhteistyöehdotuksia, kuulemme ne mielellämme. Keskustelemme aina mielellämme toimitilabisneksestä ja sen mahdollisuuksista eli ota yhteyttä niin istutaan alas!

Heräsikö sinulla kysymyksiä Office X:n jäsenyydestä?

Onko sinulla tilaa, johon haluat meidät toimijaksi? Ota yhteyttä!